Over Bee-Line

Bee-Line verkoopt innovatieve producten die voor ondernemingen ondersteuning bieden op het gebied van klanttevredenheid, productiviteit en omzet. Al onze producten geven u de mogelijkheid om zo efficiënt en prettig mogelijk te werken. Dit is niet alleen fijn voor uzelf en uw organisatie, maar ook voor uw klanten en medewerkers.

We zijn in 2007 begonnen met oproepsystemen voor de horeca, maar kwamen er al snel achter dat er in veel meer branches vraag is naar onze draadloze oproepsystemen. We bieden daarom nu ook oproepsystemen aan voor onder andere de detailhandel, logistiek, zorg en industrie.

De veelzijdige oproepsystemen van Bee-Line ondersteunen uw dienstverlening voor zowel uw klanten als uw medewerkers. Alle verschillende soorten organisaties en bedrijven kunnen bij ons terecht voor een passende communicatieoplossing: van eenmanszaken tot multinationals. Meer weten over onze oproepsystemen of over onze andere producten? Neem dan direct contact met ons op via 030 268 2957 of door een mail te sturen naar sales@oproepsystemen.nl.