Oproepsysteem industrie

Onze oproepsystemen voor industrieën en fabrieken zorgen voor efficiëntere communicatie op de werkvloer en een hogere productiviteit. De teams op de werkvloer kunnen eenvoudig en snel managers of technici op de hoogte stellen wanneer er een machine defect is, wanneer er extra materialen nodig zijn of als er een BHV’er moet komen. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en lopen de processen efficiënter en sneller door. De voordelen van een industrie oproepsysteem:

 • Met één druk op de knop werknemers oproepen
 • Snel communiceren bij technische storingen
 • Verspil geen kostbare tijd meer

Bent u geïnteresseerd in een oproepsysteem voor uw fabriek? Neem dan nu contact met ons op via 030 268 2957 of door een mail te sturen naar sales@oproepsystemen.nl. Wij adviseren u graag over het product dat het beste bij u past.

WhatsApp ons direct of stuur ons een Email

 

Populaire industrie oproepsystemen

Draadloze oproepknop

 1. De technicus roept de verantwoordelijke persoon op wanneer er een onderbreking van de productieketen plaatsvindt
 2. De ingenieur kan onmiddellijk het nummer van de productieketen identificeren waar hij moet ingrijpen
 3. Zodra de ingreep gerealiseerd is, kan de ingenieur de oproep wissen
systeem van draadloze oproepknop

Toezichtsysteem

 1. Wanneer een machine schade opgelopen heeft of er bijvoorbeeld een onderbreking is in de aanvoer van grondstoffen kan er melding worden gemaakt
 2. De ontvanger kan de juiste personen aansturen om het probleem te verhelpen
toezichtsysteem

Interne draadloze oproep

 1. De manager belt een lid van zijn team op zijn pager
 2. Het personeelslid kan vaststellen welke manager een oproep deed en
  direct naar de juiste afdeling gaan
Interne draadloze oproep

Tekstberichten versturen

In de industrie wordt er vaak gewerkt in omgevingen met veel geluid, waardoor het lastig is om goed te communiceren en boodschappen duidelijk over te brengen. Onze communicatieoplossingen hebben daarom de mogelijkheid om tekstberichten te versturen naar tekstpagers. Op die manier kunt u boodschappen over grote afstand toch helder communiceren, waardoor er geen misverstanden ontstaan. Het is mogelijk om deze berichten van tevoren in te stellen, waardoor veel gebruikte berichten snel worden verstuurd.

Oproepsysteem voor fabrieken
oproepsysteem voor industrieën

Oproepsysteem BHV

Wanneer er een ongeluk of andere calamiteit plaatsvindt in de fabriekshal, is het van goot belang dat er snel gehandeld wordt. De bedrijfshulpverlening moet snel ter plaatse zijn om hulp te verlenen. Met de BHV oproepsystemen van Bee-Line stuurt u eenvoudig vooraf geprogameerde tekstberichten naar de juiste personen. Zo is ook meteen de ernst van de situatie duidelijk: is er alleen een BHV’er nodig of moet direct het hele kantoor worden ontruimd? Ook is het mogelijk om aangepaste tekstberichten te versturen. Met onze oproepsystemen kunt u snel handelen wanneer het er echt toe doet.

Contact met Bee-Line

Heeft u vragen over onze industrie oproepsystemen? Neem dan direct contact met ons op via 030 268 2957 of door een mail te sturen naar sales@oproepsystemen.nl.