Oproepsysteem BHV

Bij bedrijfshulpverlening is het meestal van groot belang dat er efficiënt gecommuniceerd wordt met de juiste personen. Met het BHV oproepsysteem van Bee-Line alarmeert u snel de juiste BHV’er wanneer dit nodig is. Op die manier kan er direct actie ondernomen worden in geval van nood. Een BHV oproepsysteem verhoogt de veiligheid op de werkvloer.

  • Met één druk op de knop BHV’ers oproepen
  • Snel communiceren in geval van nood
  • Verspil geen kostbare tijd meer

Bent u geïnteresseerd in een BHV oproepsysteem voor uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op via 030 268 2957. Wij adviseren u graag over het product dat het beste bij u past.

Ontvang meer informatie

Neem vrijblijvend contact op met Bee-Line voor informatie over onze oproepsystemen!

Bel: 030-2682957 sales@oproepsystemen.nl

 

Populair BHV oproepsysteem

Met dit BHV oproepsysteem kunt u heel eenvoudig en snel de juiste BHV’er naar de juiste plaats sturen. De BHV’er ontvangt een oproep en kan direct vaststellen waar hij nodig is en naar deze plek toe gaan. Het is ook mogelijk om tekstboodschappen te versturen, zodat de betrokken BHV’er direct weet wat er aan de hand is.

Snel handelen bij calamiteiten

Wanneer er tijdens het werk een ongeluk of andere calamiteit plaatsvindt, is het van groot belang dat er snel gehandeld wordt. Een snelle en duidelijke communicatie naar de juiste personen kan van levensbelang zijn. De bedrijfshulpverlening moet snel ter plaatse zijn om hulp te verlenen. Vooral in grote bedrijven en fabriekshallen met veel geluid kan het lastig zijn om direct de juiste persoon te bereiken en de boodschap duidelijk over te brengen. Met ons BHV oproepsysteem is het heel eenvoudig om snel en efficiënt de juiste BHV’ers naar de juiste plek te sturen.

 

Tekstberichten versturen naar uw BHV’er

Onze BHV oproepsystemen hebben ook de mogelijkheid om tekstberichten te versturen naar tekstpagers. Op die manier kunt u boodschappen over grote afstand toch helder communiceren, waardoor er geen misverstanden ontstaan. Zo is ook meteen de ernst van de situatie duidelijk: is er één BHV’er nodig of moet het hele kantoor worden ontruimd? Het is mogelijk om de berichten van tevoren in te stellen, waardoor u veelgebruikte berichten snel verstuurt. Ook kunt u het gewenste bericht handmatig versturen met behulp van het toetsenbord.

 

Contact met Bee-Line

Heeft u vragen over onze BHV oproepsystemen? Neem dan direct contact met ons op via 030 268 2957 of door een mail te sturen naar sales@oproepsystemen.nl.