Oproepsysteem logistiek

Binnen de logistieke branche is efficiëntie erg belangrijk. Met onze logistieke oproepsystemen kunt u chauffeurs oproepen wanneer ze aan de beurt zijn om te laden of lossen. Hiermee creëert u meer vrijheid voor de chauffeurs, werkt u efficiënter en voorkomt u miscommunicaties door taalbarrières.

  • Eenvoudig en snel chauffeurs oproepen
  • Geen miscommunicatie door taalbarrières
  • Verspil geen kostbare tijd meer

Bent u geïnteresseerd in een logistiek oproepsysteem voor uw bedrijf? Neem dan nu contact met ons op via 030 268 2957. Wij adviseren u graag over het product dat het beste bij uw bedrijf past.  

Ontvang meer informatie

Neem vrijblijvend contact op met Bee-Line voor informatie over onze oproepsystemen!

Bel: 030-2682957 sales@oproepsystemen.nl

 

Populair logistiek oproepsysteem

Met dit logistieke oproepsysteem kunt u heel eenvoudig chauffeurs oproepen wanneer ze aan de beurt zijn om te laden of lossen. U geeft de chauffeur bij aankomst een pager mee, waarna hij bijvoorbeeld kan gaan slapen of iets kan gaan eten. Zodra hij bijna aan de beurt is om te laden of lossen, wordt er een bericht gestuurd naar de pager en kan hij precies zien waar en wanneer hij verwacht wordt.

Oproepsysteem chauffeur

Met het oproepsysteem voor chauffeurs creëert u meer vrijheid en rust tijdens het laden en lossen. Het is mogelijk om tekstberichten te versturen met instructie, waardoor de chauffeur precies weet wanneer hij bij welk laad- of losdock moet zijn. Zo hoeft u niet op zoek naar de chauffeurs en kunnen zij zelf kiezen hoe ze de wachttijden invullen.

Geen miscommunicaties meer

De logistieke branche is zeer internationaal. Chauffeurs rijden door heel Europa om hun lading naar de juiste plaats te vervoeren. Rondom laad- en losdocks worden dan ook veel verschillende talen gesproken. Hierdoor is de kans groot dat er miscommunicaties ontstaan tussen chauffeurs onderling, maar ook tussen u en de chauffeurs. De berichten van onze oproepsystemen kunnen in verschillende talen worden verstuurd, zodat chauffeurs de oproep in hun eigen taal ontvangen. Zo ontstaan er geen miscommunicaties meer door een taalbarrière.

Contact met Bee-Line

Heeft u vragen over onze oproepsystemen voor de logistieke branche? Neem dan direct contact met ons op via 030 268 2957 of door een mail te sturen naar sales@oproepsystemen.nl.